Omakotitalon olohuone

  • Värimaailman suunnittelu
  • Pintamateriaalisuunnittelu
  • Tilasuunnittelu
  • Kalustesuunnittelu
  • Valaistussuunnittelu
  • Tekstiilisuunnittelu

Tässä remonttikohteessa kodin sokkeloinen yläkerta selkeytyi ja avartui huomattavasti, kun yksi makuuhuoneista poistettiin kokonaan. Seinien kaatamisen myötä muodostuneeseen lisätilaan muutti ruokailuryhmä osaksi olohuonetta ja kotiin luotiin uusi avoin ’olotila’.  Osa vanhasta makuuhuoneesta muokattiin uudeksi, erittäin tilavaksi  ’walk-in’ -vaatehuoneeksi ja siten vaatesäilytys siirrettiin kokonaan pois vanhempien makuuhuoneen puolelta.

olohuone

Kattavan uudistuksen myötä kaikki kodin pinnat remontoitiin. Kotiin hankittiin paljon uusia huonekaluja ja valaisimia, mutta niitä yhdisteltiin jo olemassa oleviin. Kodin tekstiilit uusittiin sen sijaan kokonaan ja nyt uudet matot ja verhoratkaisut viimeistelevät toivotunlaisen muutoksen!

olohuone

olohuone

olohuone

olohuone

olohuone

olohuone

Ruokailuryhmä muodostettiin moderneista tuoleista sekä rouheasta, vanhanoloisesta pöydästä. Sen ylle valittiin klassikkovalaisimet ja taustaksi näyttävä kuvatapetti. Kokonaisuus on kuin koru avoimessa tilassa! Tunnelmallisia iltoja varten talon isäntä ideoi kattopalkkeihin piilotetun epäsuoran valaistuksen ryhmän ylle.

olohuone

 

olohuone

olohuone

Sisustussuunnittelijan kanssa sisustettiin myös vanhempain arjen luksus: suuri vaatehuone. Seinien tapetti, lämmin parketti ja kaunis, suuri peili tuovat tilaan huonemaisuutta – näin vaatteiden säilytys ei enää tunnu varastoinnilta!

kallio_vh5

kallio_vh2

kallio_vh3

kallio_vh4

kallio_vh1